mascot
Kumoricon 2019

Convention Photoshoots

We encourage attendees to submit their photoshoots and cosplay meet-ups using the form at the end of this web page.

Photoshoots are listed for attendee convenience, and are not part of official programming or run by Kumoricon. The schedule below will also be included in the Guidebook app. Due to the many changes that occur after print time, the photoshoot schedule is not included in our print materials.

This schedule is updated as we review submissions of new events and submissions of changes.

Thursday

Time Event Subject Location Duration Notes

Friday

Time Event Subject Location Duration Notes
11:00 am Meetup: Black Butler OCC – Ballroom Lobby 60 min Black Butler cosplays only; several of the same character can be cosplayed; fans can come to just enjoy it
11:30 am Meetup: Undertale In front of Stir bar/restaurant in convention center 75 min We'll meet, then decide on photo location(s)
12:00 pm Photoshoot: The Arcana OCC – Ginkoberry Concourse, Smart Energy Cow 60 min
12:30 pm Link Photoshoot: Mo Dao Zu Shi Outside OCC – Plaza (park space across the street) 75 min
12:30 pm Link Photoshoot: Love Live OCC – Holladay Lobby 60 min Since there haven't been any Love Live photoshoots posted and we're this close to con, Ame Rose Idols have decided to host our own! It's open to any and all Love Live cosplayers and fans to come hang out and take photos!
12:30 pm Link Photoshoot: She-Ra and the Princesses of Power OCC – Holladay Lobby 45 min Feel free to come by even if you're not in She-Ra cosplay. If you want to take pictures or just chat with other fans, everyone's welcome!
1:00 pm Photoshoot: Adventure Zone; Balance; Amnesty; Graduation Outside OCC – Plaza (park space across the street) 45 min
1:30 pm Link Photoshoot: Fairy Tail OCC – Holladay Lobby 45 min
2:00 pm Link Photoshoot: Critical Role OCC – Ginkoberry Concourse, Under Ginkoberry Gwa Sculpture 60 min Hosted by PDX Crit Role
2:00 pm Link Photoshoot: RWBY OCC – Ginkoberry Concourse, Smart Energy Cow 60 min
2:30 pm Link Photoshoot: Love Live! School Idol Project; Valentine's V1 Set! OCC – Pre-Function C (under boat) 45 min We will be performing five dances! Photos are encouraged.
2:30 pm Meetup: Vocaloid and other voice synthesizers OCC – Pre-Function A (under pendulum) 30 min Vocaloid, UTAU, or whatever you like!
3:00 pm Link Meetup: Fire Emblem Outside OCC – Plaza (park space across the street) 60 min WE are Ferdinand Von Aegir.
3:30 pm Link Meetup: That Time I Got Reincarnated as a Slime OCC – Ballroom Lobby 60 min
3:30 pm Photoshoot: Steins;Gate OCC – Pre-Function A (under pendulum) 60 min For science!
3:30 pm Photoshoot: Seven Deadly Sins Outside OCC – Martin Luther King, Jr. statue 30 min
5:00 pm Link Photoshoot: Jojo's Bizarre Adventure OCC – Pre-Function A (under pendulum) 60 min
5:30 pm Meetup: Valve OCC – Ginkoberry Concourse, Smart Energy Cow 60 min In this house we love and praise Gabe Newell. This is a meetup for all things Valve related. (Team Fortress 2, Portal, Half-Life, etc.) If you guys are out there I look forward to seeing you!
6:00 pm Link Meetup: Ball-jointed dolls OCC – Ballroom Lobby 90 min Are you a BJD collector? Bringing your doll(s) to con? Pacific Northwest Bjd Friends has decided we want to have a meet up! Bring yourself and your doll(s) or just yourself and connect with other owners. Non-owners are also welcome. Resin, Vinyl and Smartdolls are welcome.

Saturday

Time Event Subject Location Duration Notes
10:00 am Photoshoot: One Piece Outside OCC – Plaza (park space across the street) 60 min undefined
11:00 am Link Photoshoot: Love Live! Sunshine!!; Cheer Cosplay! CYaRon dance OCC – Pre-Function A (under pendulum) 30 min We will be performing one song!
11:45 am Photoshoot: The Promised Neverland Outside OCC – Plaza (park space across the street) 60 min
12:00 pm Link Photoshoot: Critical Role Outside OCC – Patio A (steps outside Holladay Lobby near MAX station) 60 min
12:00 pm Link Photoshoot: Fate/Type-Moon OCC – Pre-Function A (under pendulum) 90 min
12:00 pm Link Meetup: Meet and Greet for KawaiiPaperPandas Blog OCC – Pre-Function A (under pendulum) 90 min Meet at the Sun Pendulum beneath the north staircase.
12:00 pm Meetup: Marvel OCC – Martin Luther King, Jr. Lobby 60 min Avengers! Assemble! Come take pics with other Marvel nerds or maybe just sit down and have a chat!
12:00 pm Photoshoot: Yu-Gi-Oh! Up the escalators/stairs to the left of the main entrance, near the Portland Ballroom 60 min
1:00 pm Link Photoshoot: Rising of the Shield Hero OCC – Holladay Lobby 60 min
1:00 pm Link Meetup: Strawberry Dream Idols 4th Live Show; Love Live OCC – Pre-Function A (under pendulum) 60 min Come join Strawberry Dream for our 4th live show! Bring your penlights and cheer us on in our most energetic live yet!
1:00 pm Meetup: Monster Prom OCC – Pre-Function A (under pendulum) 60 min For people who love the multiplayer dating game Monster Prom!
1:00 pm Link Photoshoot: Fire Force OCC – Ballroom Lobby 60 min Meet under the dragon boat and we will find an empty space for photos. Check the Facebook link. Fire Force Kumoricon roll out!
1:00 pm Meetup: IDOLM@STER OCC – Pre-Function C (under boat) 30 min All series! Cosplay or just producers!
1:00 pm Meetup: Haikyuu! Outside OCC – Plaza (park space across the street) 45 min
1:15 pm Link Photoshoot: Pokémon OCC – Ballroom Lobby 30 min Fan character are welcome
1:30 pm Meetup: Demon Slayer OCC – Martin Luther King, Jr. Lobby 60 min If it's nice outside and if its desired, we will take the meetup to the bell just outside for pics. Can't guarantee there'll be photographers, it's mainly a chance to meet and take pics with other KNY cosplayers.
1:30 pm Meetup: Jojo's Bizarre Adventure Outside OCC – Plaza (park space across the street) 60 min Jojo's Bizarre Adventure photoshoot/meetup at the park across the street
1:30 pm Meetup: Team Fortress 2 OCC – Pre-Function C (under boat) 60 min
2:00 pm Link Photoshoot: Kingdom Hearts Outside OCC – Plaza (park space across the street) 60 min Final Fantasy & Disney characters welcome!!
2:00 pm Meetup: Danganronpa; Danganronpa V2; Danganronpa V3; Danganronpa THH Right inside the main entrance doors to the right next to the tables 60 min
2:00 pm Link Photoshoot: Lore Olympus OCC – Pre-Function A (under pendulum) 45 min A meetup for all cosplayers and lovers of the webcomic Lore Olympus!
3:00 pm Link Photoshoot: Puella Magi OCC – Martin Luther King, Jr. Lobby 60 min
3:00 pm Photoshoot: Pokémon OCC – Ginkoberry Concourse, Smart Energy Cow 60 min A meetup for all Pokémon cosplayers. Come join us to take photos and talk about your favorite Pokémon. Gotta catch em all!
3:30 pm Meetup: Naruto/Boruto Outside OCC – Patio A (steps outside Holladay Lobby near MAX station) 60 min
4:00 pm Link Photoshoot: My Hero Academia OCC – Pre-Function A (under pendulum) 90 min
6:00 pm Link Meetup: Cosplay Pop-Up Drag Show OCC – Ballroom Lobby 90 min Get yourselves pumped and ready for the Lip Sync Showdown with some practice and fun! Try your hand at performing in a fun pop-up drag show!

Sunday

Time Event Subject Location Duration Notes
10:00 am Link Meetup: Boku no Hero Academia OCC – Holladay Lobby 60 min
10:00 am Link Meetup: Hogwarts; Harry Potter; Tiktok Professors OCC – Ginkoberry Concourse, Smart Energy Cow 90 min Come and meet fellow Harry Potter fans to Tik Tok Professors and students!
11:00 am Photoshoot: Overwatch OCC – Ballroom Lobby 45 min
11:30 am Photoshoot: Zombieland Saga OCC – Ballroom Lobby 45 min Calling all zombie idols! Your mission is to invade the Oregon Convention Center and put on a photoshoot to die for! Show those humans you've got what it takes to make it big!
12:00 pm Link Meetup: Danganronpa OCC – Pre-Function A (under pendulum) 60 min Meetup/Photoshoot; We will be meeting under the pendulum at noon and decide on the location there based on weather.
12:00 pm Photoshoot: Critical Role OCC – Martin Luther King, Jr. Lobby 60 min
1:00 pm Meetup: Jojo's Bizarre Adventure Outside OCC – Patio A (steps outside Holladay Lobby near MAX station) 45 min
1:00 pm Link Photoshoot: Kakegurui (Netflix) OCC – Ginkoberry Concourse, Under Ginkoberry Gwa Sculpture 90 min It's is a dual meetup/photoshoot for the anime series Kakeguri on Netflix.

Available Locations