Author Topic: Small site trouble.  (Read 3109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DreamcastSi

  • Cabbit
  • *
  • Posts: 21
Small site trouble.
« on: April 28, 2004, 11:14:41 pm »
I have noticed after the problems with the PM's were fixed, no avatars have been displaying. I figured it was my computer at fault, so I tried it on another computer in the house. Still not there. Ok... I tried it on another comp using a different internet connection, still no avatars. Just wondering if they were disabled for some reason.


ps. Sure hope I'm posting in the right forum here....
hiro-sama daisuki!!! XD

Offline Tetsuo687

  • Oni
  • Posts: 7
    • http://www.687th.com/
Small site trouble.
« Reply #1 on: April 29, 2004, 06:08:27 am »
Try removing the <space> in the file name of your image. You can replace it with an _ if you'd like, but sometimes these boards do not like using the "%20" as a replacement to the space character.

I hope this helps.

Offline DreamcastSi

  • Cabbit
  • *
  • Posts: 21
Small site trouble.
« Reply #2 on: April 29, 2004, 08:06:53 am »
Thank you so much. Kinda funny how it was working when I first put it in...
hiro-sama daisuki!!! XD

Offline rarnom

  • Chibi
  • ***
  • Posts: 366
Small site trouble.
« Reply #3 on: April 30, 2004, 10:59:54 am »
Yah, I am having trouble with avatars as well.  Where do I go to put up my own or link to one?
The trick is not minding.

Offline procyon

  • Founder
  • Sailor Scout
  • **
  • Posts: 69
Small site trouble.
« Reply #4 on: April 30, 2004, 11:38:33 am »
To link to an offsite avatar, try the following:

Select the 'Profile' link at the top of the forum screen (in the middle of the white box)

Scroll down your profile preferences until you get to the bottom. There you'll find a box labeled 'Link to off-site Avatar:' In here put the full URL (link) to the image.